Tina Devlamynck Advocaten

Team

Wij stellen u graag ons team voor. Het team bestaat uit gedreven en toegewijde advocaten die nauwgezet voor u werken met het hart op de juiste plaats.

Portret van Tina Devlamynck

Tina Devlamynck

Tina Devlamynck behaalde in 2004 haar diploma van Licentiaat in de Rechten aan de Universiteit Gent. Ze begon haar stage in 2004 aan de Gentse balie en werkte tot de oprichting van haar eigen kantoor in 2018 voor het kantoor Balcaen-Heymans (Advogent). Ze benutte haar stageperiode om zich te specialiseren in het jeugdrecht en in 2012 - 2013 volgde haar opleiding tot bemiddelaar. Tina Devlamynck is ook erkend als collaboratief advocaat.

Tina Devlamynck is co-auteur van het boek Echtelijke moeilijkheden & Topics vereffening-verdeling na (echt)scheiding, dat in 2017 verscheen bij Larcier. Ze deelde haar expertise als docente bij Escala/SBM, waar ze Bemiddelen bij huurconflicten doceerde.

Tina Devlamynck treedt ook als lokaal ombudsman voor OCA LIGECA op.

Zij is secretaris van vzw Medvocat, een vzw die advocaten verenigt die door de Federale Bemiddelingscommissie erkend zijn als bemiddelaar.

LinkedIn

Maak connectie

Portret van Helena Debaere

Helena Debaere

Helena Debaere behaalde in 2022 haar diploma van Master in de Rechten aan de Universiteit Gent. Zij specialiseerde zich in haar master in het familie- en jeugdrecht.

Na het behalen van haar masterdiploma sloot zij zich aan bij de balie West-Vlaanderen. In april 2024 maakte Helena Debaere de overstap naar Balie Gent waar zij sindsdien het kantoor van Tina Devlamynck advocaten versterkt.

Helena Debaere is houder van het Supralat-certificaat. Dit laat haar toe om minderjarigen en meerderjarigen bij te staan bij verhoren.

Teneinde zich verder te kunnen specialiseren in het jeugdrecht, volgt Helena Debaere op heden nog een bijkomende opleiding ‘Jeugd- en kinderrechten’.

Net als haar stagemeester Tina Devlamynck streeft Helena Debaere naar een persoonlijke en menselijk aanpak in elk dossier.

LinkedIn

Maak connectie

Een close-up beeld met advocaat Tina Devlamynck op de voorgrond en advocaat Helena Debaere achter haar.

We horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.