Tina Devlamynck Advocaten

Diensten

Tina Devlamynck Advocaten is een veelzijdig kantoor waarbij u kan kiezen voor bijstand van een advocaat, dan wel een bemiddelaar.

Advocaat

Tina Devlamynck maakt tijdens een eerste consultatie tijd om al uw vragen met de nodige kennis van zaken te beantwoorden. U krijgt bovendien grondig advies over de mogelijke aanpak en oplossingen, waardoor deze eerste consultatie ook betalend is.

Indien mogelijk wordt een geschil opgelost via minnelijke onderhandelingen. Is dat niet mogelijk, dan start de procedure pas na persoonlijk overleg. Alle stappen nemen we samen in overleg met u en u wordt over elke stap uitgebreid geïnformeerd.

Bemiddelaar

Als bemiddelaar is Tina Devlamynck onpartijdig en neutraal. Ze probeert telkens de dialoog tussen de partijen te herstellen door een luisterend, maar deskundig oor te bieden en respectvolle communicatie te stimuleren.

Alles wat tijdens een bemiddeling wordt gezegd of uitgewisseld (denk aan documenten, e-mails, …), is strikt vertrouwelijk.

Bij een bemiddeling gebeuren de beslissingen niet boven uw hoofd, maar houdt u zelf de touwtjes in handen om onder begeleiding van de bemiddelaar tot een oplossing te komen. Een bemiddeling is dus volstrekt vrijwillig. De partijen ervaren een bemiddelde oplossing vaak als een win-win-akkoord, waardoor het bereikte akkoord ook gemakkelijker wordt uitgevoerd.

In het kader van een bemiddeling zijn de diensten van Tina Devlamynck vrijgesteld van btw.

Vertrouwenspersoon

Tina Devlamynck volgde de opleiding ‘Vertrouwenspersoon van de stem van het kind’ te Gent.

Zij wordt als vertrouwenspersoon aangesteld door de rechtbank om kinderen bij te staan tijdens de echtscheidingsprocedure van hun ouders en dit door met hen in gesprek te gaan en door te luisteren naar hen. Zij kan de kinderen tevens bijstaan tijdens het horen door de rechter.

Een lege vergaderruimte, met op de achtergrond een boekenkast

Tina Devlamynck Advocaten biedt u verschillende oplossingswegen bij problemen of geschillen, zodat u de beste oplossing kan kiezen.