Tarieven

Tijdens de eerste consultatie wordt ruim de tijd genomen om al uw vragen over de erelonen en kosten te beantwoorden.


Om onaangename verrassingen te vermijden, wordt gewerkt met provisienota's, zodat de betalingen gespreid worden in de tijd. U zal op regelmatige tijdstippen overzichten van alle gemaakte kosten en geleverde prestaties ontvangen, zodat u op een transparante wijze de kostprijs van het dossier kan volgen.


De provisienota's en voorstellen tot betaling bestaan uit drie delen: de erelonen, de kosten en de voorgeschoten gerechtskosten.


Alle geleverde prestaties worden nauwkeurig bijgehouden en aangerekend op basis van een uurloontarief. Het gehanteerde uurloontarief wordt tijdens de eerste consultatie vastgelegd naargelang de zaak.

Deze kosten worden op de kosten- en ereloonstaat aangegeven en worden rechtstreeks aangerekend.  De dossiereigen kosten zijn kosten die uitsluitend op een bepaald dossier betrekking hebben. Deze kosten worden op de kosten- en ereloonstaat aangegeven en worden rechtstreeks aangerekend.  


De overeenkomst tussen advocaat en cliƫnt die tijdens de eerste consultatie wordt besproken, kan hier gedownload worden.


Bent u op zoek naar onze wettelijke bepalingen? Deze kan u hier downloaden.